Ianis Hagi, aproape de un transfer la Olympique Lyon

279
Ianis Hagi, aproape de un transfer la Olympique Lyon - ianislyon-1641308169.jpg

Articole de la același autor

Ianis Hagi are șanse tot mai mari să ajungă la Lyon, iar jurnaliștii francezi sunt cu adevărat impresionați de fotbalistul lui Rangers.

Internaționalul român este caracterizat drept un fotbalist inteligent, dinamic și tehnic, care ar putea să o scoată pe Lyon din pasa neagră în care se află.

Ianis Hagi a atras atenția mai ales în meciul României cu Germania. Atunci, fotbalistul nostru l-a ridiculizat pe Rudiger în minutul 9 și a deschis scorul pe terenul nemților cu un șut necruțător la colțul lung. Jurnaliștii germani au aplaudat faza creată de Ianis Hagi, despre care au spus la vremea respectivă că a marcat un gol de colecție.

Cei de la 90min.com propun în fiecare săptămână un jucător de top echipelor din Ligue 1. Luni, a venit rândul celor de la Lyon, iar alesul este Ianis Hagi: internaționalul român este văzut drept înlocuitorul ideal pentru Xerdan Shaqiri, care a dezamăgit crunt în prima parte a sezonului.

„Lyon caută un jucător dinamic și tehnic. Atacantul lui Rangers a avut o serie de performanțe, iar Peter Bosz poate profita de viteza lui Ianis Hagi. Poate juca și la mijlocul terenului, ca mijlocaș ofensiv, dar cel mai bine se simte ca extremă dreapta”, scrie sursa citată.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0279 secunde