Ianis Hagi, pus din nou sub lupă la Rangers. Motivul pentru care ar dezechilibra atacul scoțienilor

444
Ianis Hagi, pus din nou sub lupă la Rangers. Motivul pentru care ar dezechilibra atacul scoțienilor - ianisprobleme2-1641840027.jpg

Articole de la același autor

Ianis Hagi trece printr-un nou proces de adaptare la Rangers după venirea lui Giovanni van Bronckhorst.

Antrenorul olandez vrea ca fotbaliștii de bandă din atac să joace cât mai aproape de linia de tușă, iar mijlocașul român are tendința să ducă mingea în centru. Chiar și așa, Rangers vrea să îi ofere un nou contract, după cum a afirmat recent chiar tatăl lui, Gheorghe Hagi.

Totuși, nu toți privesc cu ochi buni decizia conducerii de pe Ibrox Stadium. Chris Jack, editorialist la publicațiile Herald Scotland și Glasgow Times, consideră că Hagi nu e potrivit pentru sistemul lui Van Bronkhorst.

În opinia jurnalistului, viteza românului, care joacă în banda dreaptă, este inferioară celei lui Ryan Kent, fotbalist englez recunoscut pentru faptul că este foarte rapid. Astfel, această diferență ar produce un dezechilibru în atacul lui Rangers.

„Nu cred că este suficient de rapid pentru sistemul lui Van Bronckhorst. Sunt de părere că, prin faptul că Hagi joacă în dreapta și Kent în stânga, uneori atacul lui Rangers este dezechilibrat, pentru că există mai multă viteză și un fotbal mai direct pe partea stângă”, a explicat jurnalistul, conform GiveMeSport. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5403 secunde