Simona Halep se relaxează înainte de Australian Open

218
Simona Halep se relaxează înainte de Australian Open - halepdistractie-1641839983.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep a câștigat turneul Melbourne Summer Set 1, cu o victorie clară în dauna rusoaicei Veronika Kudermetova, scor 6-2, 6-3.

Sportiva din Constanța, care a anunțat că nu va mai participa la turneul de la Sydney, ultimul dinaintea primului Grand Slam al anului, Australian Open, s-a relaxat într-o scurtă plimbare cu barca, alături de staff-ul ei, prin Melbourne, pe râul care străbate orașul australian.

Halep s-a lăsat și fotografiată, după care a postat ipostazele pe contul ei.

În altă ordine de idei, Simona a avut parte și de o surpriză culinară din partea organizatorilor turneului de la Melbourne. Aceștia i-au pregătit sportivei o pizza în formă de rachetă de tenis.

Halep se pregătește de acum pentru participarea la Australian Open, care se va disputa între 17 și 30 ianuarie.

Simona Halep are cotă 12.00 la câștigarea primului turneu de Grand Slam al anului, la egalitate cu Garbine Muguruza. Jucătoarea văzută cu cele mai mari șanse la câștigarea Australian Open este Ashleigh Barty, care are o cotă de 4.50. Australianca este urmată de Naomi Osaka, cu o cotă de 7.00, și Aryna Sabalenka, cu o cotă de 10.00.


Emma Răducanu are o cotă de 20.00 la câștigarea turneului, la egalitate cu Elena Rybakina, Maria Sakkari, Storm Sanders și Paula Badosa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1591 secunde