Ianis Hagi urmăreşte cu atenţie meciurile celor de la Rangers. Fiul „Regelui”, în continuare accidentat

122
Ianis Hagi urmăreşte cu atenţie meciurile celor de la Rangers. Fiul „Regelui”, în continuare accidentat - ianishagi-1650377003.jpg

Articole de la același autor

Ianis Hagi este în extaz după ultimul meci jucat de Rangers. Echipa antrenată de Giovanni van Bronckhorst traversează o perioadă bună, dar fără a-l avea în lot pe internaționalul român. Mijlocașul de 23 de ani se recuperează după operația suferită la genunchi în urma accidentării din ianuarie. Ianis Hagi urmărește, însă, toate evoluțiile colegilor săi și reacționează pe rețelele sociale după fiecare reușită a acestora.


În sferturile Europa League, scoțienii au învins-o pe Braga, în partida retur, cu 3-1, după prelungiri. În prima manșă, portughezii au învins doar cu 1-0, așa că Rangers va juca în semifinalele competiției contra nemților de la RB Leipzig, care au trecut de Atalanta. Meciurile sunt programate pe 28 aprilie (turul), respectiv 5 mai (returul).


Rangers a postat pe pagina oficială de Instagram a clubului golul marcat de Ianis Hagi contra celor de la Braga, pe 21 februarie 2020, din lovitură liberă. În acel an, Rangers și Braga s-au duelat în 16-imile Europa League. Scoțienii au câștigat meciul tur, scor 3-2, după ce portughezii au condus cu 2-0 pe Ibrox.


Ianis Hagi a reușit „o dublă” în acel joc, schimbând, practic, soarta calificării, iar golul de 3-2 a picat în minutul 82. „Golul zilei: Ianis Hagi”, a fost mesajul postat de club, cu câteva ore înaintea meciului. În retur, Rangers s-a impus cu 1-0 pe terenul portughezilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3812 secunde