Absenţa lui Ianis Hagi, motiv de îngrijorare? Scoţienii dau asigurări că totul este bine

257
1
Absenţa lui Ianis Hagi, motiv de îngrijorare? Scoţienii dau asigurări că totul este bine - ianisrevenire-1672245464.jpg

Articole de la același autor

Pe 21 ianuarie se va împlini un an de la accidentarea lui Ianis Hagi, una despre care jucătorul și apropiații lui asigurau că nu avea să-i pună cariera în pericol. Un singur fotbalist român a mai revenit la un nivel bun după ce a stat atât de mult, Sorin Ghionea, însă el a avut probleme mai mari decât sunt acelea anunțate în cazul decarului naționalei.

În toată perioada aceasta, jucătorul și clubul au transmis doar mesaje cu optimism, asigurări că pauza e una normală și că revenirea pe teren va avea loc fără dubii.


Un preparator fizic român explică despre alte cazuri cu absențe atât de îndelungate: „Au mai stat atât pe margine doar fotbaliști cărora le fuseseră greșite diagnosticul, operația sau recuperarea. Pentru ruptura ligamentului încrucișat nu știu să fi stat cineva atât de mult, un an!”, a spus acesta.


Gazeta Sporturilor scrie că scoțienii au postat la un moment dat și un scurt serial cu episoade în care fotbalistul constănţean muncea în sala de fitness pentru redobândirea formei fizice și pentru întărirea genunchiului. De atunci au trecut luni în care nici clubul, nici jucătorul nu au mai anunțat foarte clar o dată pentru revenirea pe teren a decarului naționalei noastre.



Comentează știrea

suporter
29 decembrie 2022
Nu poate mai mult

Un sfat de la un suporter .Ianis nu va face fața la fotbalul pe teren mare .Ar fi bine sa treaca la fotbalul in sala unde cred ca va avea succes garantat .Timpul trece in defavoarea lui ,asta e a incercat .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5195 secunde