Scoțienii și-au pierdut din optimism în cazul revenirii lui Ianis Hagi

343
Scoțienii și-au pierdut din optimism în cazul revenirii lui Ianis Hagi - ianisaccidentare-1659116398.jpg

Articole de la același autor

Jurnaliștii scoțieni au radiografiat situațiile celor opt fotbaliști accidentați de la Rangers și au anunțat când s-ar putea întoarce aceștia pe gazon.

Pe lista lungă a indisponibililor se află în continuare și mijlocașul român Ianis Hagi (24 de ani), cel care s-a accidentat în luna februarie și care a fost operat de ligamente încrucișate anterior la genunchi.

Chiar dacă antrenorul celor de la Rangers, Giovanni Van Bronckhorst, a anunțat că Ianis ar putea reveni pe gazon în cel mai bun caz după Cupa Mondială din Qatar, adică în decembrie, jurnaliștii nu sunt atât de optimiști.

Se pare că mijlocașul român a avut complicații la genunchi, după ce s-a operat. Au fost cazuri în care, după 7-8 luni, jucătorii au revenit pe gazon. În cazul său, ar putea reveni chiar după 12 luni.

Cel mai probabil, britanicii țin cont și de faptul că revenirea lui Ianis Hagi ar putea avea loc în iarnă, când terenurile sunt destul de dure în Regat. Ceea ce ar însemna că Rangers nu ar avea niciun motiv să-l forțeze, dacă va simți că nu este 100% refăcut.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5997 secunde