Sala Sporturilor a „fiert”. FC Ziariştii, victorie spectaculoasă la „Trofeul Liga Old Boys”

908
Sala Sporturilor a „fiert”. FC Ziariştii, victorie spectaculoasă la „Trofeul Liga Old Boys” - 32961512424024196566057411870963-1675693674.jpg

Articole de la același autor

Ieri a fost o zi plină de spectacol la Sala Sporturilor din Constanţa. „Trofeul Liga Old Boys” şi-a mai consumat o etapă în cadrul căreia au avut loc partide interzise cardiacilor.

Totul a început cu meciul dintre CSO Murfatlar şi VDT Construct care au terminat la egalitate, scor 2-2. Apoi, a urmat partida dintre Voinţa Constanţa şi Macedonia Ovidiu. Voinţa s-a impus cu 2-1 după un meci în care spiritele s-au încins. Sorin Iancu a văzut direct cartonaşul roşu după o încăierare cu un adversar.

A treia partidă a zilei i-a adus faţă în faţă pe FC Ziariştii şi FC Lumina. Ziariştii au ieşit extrem de motivaţi de la vestire şi s-au dezlănţuit pe suprafaţa de joc. Fotbaliştii din Lumina nu au înţeles prea bine ce se întâmplă şi până să se trezească s-au văzut învinşi cu un neverosimil 6-1. Golurile ziariştilor au fost înscrise de Silviu Petre, Ionuţ Caracostea, Marian Cojocaru, Cristian Zinca, Mihai Irofte şi Mircea Ghiţă.

Star Farul s-a distrat cu FC Amicii şi s-a impus cu 7-0, în timp ce Voinţa Valu lui Traian a mai reuşit o victorie importantă împotriva celor de la Victoria Cumpăna şi au câştigat cu 6-2. FC Farul s-a dezlănţuit şi a distrus echipa Şoimii Topraisar cu 11-0, iar în ultimul meci al zilei FC Constanţa şi Ultras Constanţa au terminat la egalitate, scor 2-2. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2257 secunde