Patru baschetbaliste constănţene, convocate la naţionala României

114

Articole de la același autor

Baschetbalistele Alina Podar, Teodora Manea, Bianca Fota şi Dora Ardelean, de la CSM Constanţa, au fost convocate la naţionala României care se pregăteşte, în aceste zile, la Sfântu Gheorghe, iar Alina Şerban continuă pe banca „acvilelor” din postura de secund al antrenorului principal Dan Calancea.

Naţionala tricoloră va înfrunta, joi, 9 februarie, de la ora 18.00, la Sfântu Gheorghe, puternica reprezentativă a Spaniei, într-o partidă contând pentru etapa a V-a din cadrul Grupei C a FIBA Women's EuroBasket 2023 Qualifiers. După jocul cu lidera grupei, în ultima „fereastră”, România va da piept cu Ungaria.

XXX

Victorie clară pentru juniorii U18 ai CSM-ului Constanţa în Campionatul Naţional. Conduşi de pe banca tehnică de Bogdan Ivanovici, Vladimir Mihai şi Mario Takacs-Sixt, constănţenii s-au impus la Iaşi, 74-49 cu ACS Stomart Praxis. 




CSM Constanţa U18 se află pe primul loc în grupă, cu şase puncte - trei victorii din tot atâtea meciuri. În următoarea etapă, micii „gladiatori” vor întâlni pe CSM Miercurea Ciuc. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6564 secunde