Biletele pentru meciurile de la Cluj Arena ale Campionatului European de Fotbal U21, puse în vânzare

117
Biletele pentru meciurile de la Cluj Arena ale Campionatului European de Fotbal U21, puse în vânzare - bilete-cluj-1678890720.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Judeţean Cluj anunţă că au fost puse în vânzare biletele pentru meciurile de pe Cluj Arena ale Campionatului European de Fotbal U21, din perioada 22 iunie-2 iulie.

„Biletele pentru Campionatul European de Fotbal U21 au fost puse în vânzare. Astfel, iubitorii acestui sport, şi nu numai, pot deja să achiziţioneze biletele aferente meciurilor derulate inclusiv pe arena clujeană, accesând link-ul https://under21tickets.ro/. În ceea ce priveşte programul de desfăşurare a partidelor, în data de 22 iunie, pe Cluj Arena, vor evolua reprezentativele Franţei şi Italiei, în 25 iunie se vor întâlni naţionalele U21 ale Italiei şi Elveţiei, iar în data de 28 iunie se vor confrunta echipele Italiei şi Norvegiei. Mai mult, duminică, 2 iulie 2023, pe stadionul clujean se va juca şi un sfert de finală, disputată între ocupanta locului I din grupa D şi cea a locului II din grupa B, din care face parte şi România”, se arată într-un comunicat trimis de CJ Cluj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7196 secunde