Piesă de teatru cu artiști din Ucraina. “Soția evreică”, în premieră la Constanța

294
1
Piesă de teatru cu artiști din Ucraina. “Soția evreică”, în premieră la Constanța - x-premiera-sotia-evreica-2-1678906952.jpg

Articole recomandate

În cadrul proiectului „Constanța pentru Ucraina”, Centrul pentru Resurse Civice Constanța organizează o nouă activitate cultural-recreativă pentru comunitatea de ucraineni stabilită în județ.

Vineri, 17 martie, la orele: 14:00 și 16:30 în centrul Comunitaria din bd.

Brătianu Nr. 5, la etajul 3, va avea loc punerea în scenă a piesei de teatru „Soția evreică” de Bertolt Brecht, în regia celebrului artist ucrainean Avigdor Freidlis. Rolurile sunt interpretate de însuși Avigdor Freidlis și Kateryna Alekseeva de la Teatrul Evreiesc din Kiev.

După succesul numeroaselor interpretări din Ucraina, Belarus și Republica

Moldova, piesa se joacă în premieră și în România, la Constanța, unde artiștii mai pregătesc o reprezentație și pe scena Teatrului “Căluțul de Mare” în luna aprilie.

Cele două spectacole de la centrul Comunitaria au intrarea gratuită și se

adresează cu precădere publicului ucrainean format din adulți și copii de peste 10 ani, iar locurile au fost deja epuizate pentru ambele reprezentații.

Comentează știrea

potrivirea si esenta tiparului de adulmecare
16 martie 2023
Fermecata

Eroina e pe distributia spectacolului ? sau e doar de coperta. Trebuia sablonul complet, sa stie si spectatorul despre ce este vorba, si daca e lipsa de banda sau poate cu patratelul de cenzura. La cenzura nasol atunci, greu cu galbenii in ziua de azi. Foarte interesant si modul de prezentare adica avem dar "locurile au fost deja epuizate pentru ambele reprezentații". Putem spera macar la un autograf acolo pe fundal ? (poate putem extrapola si esenta artistica)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3579 secunde