A fost depus noul Plan de reorganizare de la Dinamo

143
A fost depus noul Plan de reorganizare de la Dinamo - dinamo-1678976160.jpg

Articole de la același autor

Noua miză în „Ștefan cel Mare”, după ce Dinamo a bifat calificarea în play-off și speră să promoveze în Superliga, a fost atinsă. Conform informațiilor ProSport, administratorul judiciar a depus noul Plan de reorganizare de la Dinamo. Pentru a deveni funcțional, acesta trebuie votat de Adunarea Generală a Creditorilor și, mai apoi, aprobat de judecătorul sindic.

La Dinamo, în ultimii ani, se fac planuri de reorganizare judiciară. SC Dinamo 1948 SA traversează a doua insolvență din istorie, după cea din era Negoiță, din perioada 2014-2015. După ce „câinii” au intrat, din nou, în reorganizare judiciară, au urmat multe multe războaie de gherilă duse în sălile de tribunal.

Pe acest front, RTZ&Partners SPRL, administratorul judiciar cu drept de supraveghere al SC Dinamo 1948 SA, a semnat strategia prin practicienii Claudiu Balog, Alexandru Zăvăleanu. Totul sub coordonarea lui Răzvan Zăvăleanu, oficialul care și-a asumat partea de comunicare.

După ce Red&White a preluat acțiunile Lotus și a devenit, astfel, acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA, noii șefi de la Dinamo și-au fixat următorul obiectiv. Conceperea unui nou plan de reorganizare prin care datoriile de la masa credală să fie reduse semnificativ. Pentru acest lucru a fost nevoie de mai multe runde de discuții cu reprezentanții RTZ. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5891 secunde