Dan Petrescu, avertisment pentru echipa naţională. „Nu va fi deloc uşor”

92
Dan Petrescu, avertisment pentru echipa naţională. „Nu va fi deloc uşor” - petrescu-romania-1679223162.jpg
Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, avertizează înaintea înfruntărilor cu Andorra și cu Belarus, din preliminariile Campionatului European de fotbal din 2024.

Adrian Mutu a declarat că disputa cu Andorra este mai complicată decât pare la prima vedere, iar Dan Petrescu îi dă dreptate.

„100% va fi foarte greu. Am ajuns să zicem asta, dar trebuie să o respectăm. Nimeni să nu creadă că va fi un meci ușor! Dacă vom crede asta, nu e bine. Cei de la națională au norocul că preparatorul nostru e acolo, știe prin ce am trecut noi, temperatura, condițiile, drumul. Adversarul pare slab, dar nu e. Va fi un meci foarte, foarte greu. Andorra poate oricând să facă o surpriză în grupă. Sper să nu fie contra României. Va fi greu să te califici dacă te încurci cu ei. Va fi greu, dar cred că un jucător de clasă de la noi va face diferența. Mai sunt, n-aș vrea să îi numesc, s-ar interpreta. Toți cei din atac sunt de clasă. Șase puncte acum ar da un moral fantastic. Alta ar fi emulația în jurul naționalei”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

În iulie 2022, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, CFR Cluj a scos doar o remiză în Andorra, scor 1-1, împotriva celor de la Inter d'Escaldes. În tur, campionii României se impuseseră cu 3-0. Cristian Dragotă, preparatorul fizic al lui CFR Cluj din acel moment, este acum în staff-ul lui Edi Iordănescu. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3067 secunde