Antrenorul Viorel Filimon, îngrijorat de viitorul tenisului de masă constănțean

1946
Antrenorul Viorel Filimon, îngrijorat de viitorul tenisului de masă constănțean - antrenorul-1484495871.jpg

Articole de la același autor

În anul recent încheiat, autoritățile locale din Constanța au premiat sportivii și antrenorii constănțeni pentru rezultatele excelente obținute în competițiile internaționale, în special cele reușite de Elisabeta Samara, campioană europeană în 2015 și medaliată cu bronz în 2016. 


Multă lume s-a grăbit să clasifice acest gest după propria judecată. Într-o lume civilizată, axată pe dezvoltarea sportului și a valorilor sale, premierea unor sportivi exemplari reprezintă un act de normalitate, fără a naște invidii gratuite din partea celorlalți. 


"Și eu consider că gestul autorităților locale este unul frumos, un lucru pe deplin meritat. Mai important este ce sunt ei dispuși să facă pentru viitorul tenisului de masă românesc. Avem atât de mulți sportivi talentați ce vin din urmă, însă nimeni nu întreabă care sunt costurile pentru a forma o nouă Eliza Samara. 


Dacă vrem performanță, trebuie să investim și să veghem atent asupra viitorului sportivilor. Dacă nu le arătăm respect, la un moment dat ne vor părăsi. Vor pleca să joace și să reprezinte alte țări, cum sunt atâtea exemple", a declarat coordonatorul lotului național feminin al României, Viorel Filimon.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5069 secunde