Lotul olimpic de tenis de masă al României, în pregătire la Constanța

156

Articole de la același autor

România va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de la Rio de Janiero, la tenis de masă, de cinci sportivi. În probele de simplu, atât la masculin, cât și la feminin, vom avea câte doi sportivi: constănțeanca Elizabeta Samara, Daniela Dodean-Monteiro, respectiv Ovidiu Ionescu și Adrian Crișan. În afara celor patru, va face deplasarea și Bernadette Szocs, care, alături de Samara și Dodean, va evolua în întrecerea pe echipe.

În aceste zile, Samara, Szocs, Ionescu și Crișan se antrenează din greu la Sala Sporturilor din Constanța, sub atenta supraveghere a antrenorilor Filimon - Viorel (tatăl) și Andrei (fiul), pentru a pune la punct ultimele detalii înaintea confruntărilor cu ambițioșii sportivi asiatici. Daniela Dodean-Monteiro se antrenează în Portugalia, urmând să ajungă la Constanța pe 21 iulie.

"Suntem pregătiți din punct de vedere fizic, însă altele sunt problemele noastre. Noi nu avem presiune, vom încerca să ne facem jocul și să dăm tot ce avem mai bun. Nu ne este teamă de nimeni. Eliza a câștigat titlul european învingând în drumul său multe sportive asiatice naturalizate, deci se poate. Cel mai important este să ne dorim cu adevărat și să credem în forțele proprii până la ultimul punct", a declarat Viorel Filimon, antrenorul lotului feminin al României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7783 secunde