Aparate moderne şi atmosferă plină de energie, la Fit Gym Constanţa

103
Aparate moderne şi atmosferă plină de energie, la Fit Gym Constanţa - 1-1670486919.jpg
Vrei să ai un corp frumos modelat sau să te energizezi în sala de forţă? Eşti pasionat de aerobic sau cauţi un antrenor personal care să te înveţe cât şi cum să lucrezi? La noul sediu al Fit Gym Constanţa, amplasat în bd. IC Brătianu nr. 5 (zona ICIL), rezolvi toate aceste probleme.

Fit Gym Constanţa este dotat cu cele mai moderne aparate, aici activează cei mai entuziaşti antrenori, iar atmosfera este una plină de energie, totul conceput astfel încât cei care îi trec pragul să aibă parte de un antrenament plăcut şi eficient.

„La noi, găsiţi aparate pentru orice tip de antrenament şi exerciţiu, fie că este vorba despre aerobic, cardio, fitness sau bodybuilding”, au transmis reprezentanţii unităţii.

Fit Gym este printre cele mai mari şi spaţioase săli de forţă din Constanţa. Poziţionarea aparatelor este gândită cu scopul de a maximiza spaţiul util şi de a oferi spaţiul ideal pentru orice tip de antrenamente.

De la aparatura modernă şi tipuri variate de antrenamente - precum cele de forţă, fitness, cardio, aerobic sau antrenamente de grup, până la instructori cu experienţă vastă, care furnizează cele mai bune informaţii, Fit Gym oferă clienţilor cele mai bune servicii din domeniul fitness. Foarte important - abonamentele pot fi achiziţionate la preţuri atractive!

Antrenamente Aerobic & Bodybuilding

Fie că discutăm despre clasicele şedinţe de aerobic, despre sesiuni de antrenament cardiovascular sau de forţă, la Fit Gym se găsesc toate aparatele şi facilităţile necesare desfăşurării unui antrenament reuşit.

„De asemenea, există şi antrenamente unice, pe care le urmaţi doar la Fit Gym, precum antrenamentele de grup HIIT - o serie de exerciţii aerobice de intensitate ridicată”, au mai precizat reprezentanţii sălii de forţă.

Antrenori personali

Instructorii de fitness de la Fit Gym le stau la dispoziţie clienţilor cu cele mai bune sfaturi, astfel încât aceştia să poată obţine rezultatele dorite. Graţie vastei experienţe în domeniu şi informându-se constant în legătura cu cele mai noi tehnici de antrenament, instructorii au capacitatea de a oferi informaţii excelente.

„Putem oferi programe de antrenament personalizate în funcţie de ceea ce îşi doreşte fiecare client - pierdere în greutate, tonifiere, creşterea masei musculare etc., precum şi sfaturi referitoare la nutriţie, un factor cheie în obţinerea unui fizic sănătos şi armonios”, au explicat specialiştii Fit Gym Constanţa. 


Foto: Facebook / Fit Gym Constanţa / fitgym.roArticole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9271 secunde