Arbitrii și observatorul partidei Dunărea Călărași - HC Dobrogea Sud au fost suspendați

250
Arbitrii  și observatorul partidei  Dunărea Călărași -  HC Dobrogea Sud au fost suspendați - responsabilii-1487781697.jpg

Articole de la același autor

Marți, 21 februarie, Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal a decis ca observatorul Vlad Ionescu să fie suspendat patru luni, începând cu data de 22.02.2017, conform ART 35 din Regulamentul de Organizare și Funcționare a CCOD. De asemenea, arbitrii partidei Sebastian Mârza și Cristian Nedelea vor fi și ei suspendați, timp de o lună, începând cu aceeași dată.

Cei trei au încălcat flagrant regulamentul la partida dintre Dunărea Călărași și HC Dobrogea Sud Constanța (25-24), contând pentru etapa a XIX-a Ligii Naționale, când au acordat gazdelor două time-out-uri în ultimele cinci minute ale partidei, lucru interzis clar de regulament. Mingea ar fi revenit oaspeților, iar aceștia ar fi avut aproximativ 10 secunde la dispoziție de a marca golul egalizator.

Din păcate pentru constănțeni, timpul nu mai poate fi dat înapoi.

În următoarea etapă, HC Dobrogea Sud Constanța va juca acasă, în Sala Sporturilor, împotriva celor de la HC Vaslui, partidă programată duminică, 26 februarie, de la ora 16. Meciul va fi transmis, în direct, pe TVR 1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Februarie 2017
Stire din Sport : Handbal masculin
Marţi, 21 Februarie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun, înfrângere la Buzău
Luni, 13 Februarie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun Constanța, un nou succes
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun, favorită  în meciul de duminică
Pagina a fost generata in 2.9564 secunde