Artimon rămâne la FC Farul, Giani Nedelcu refuză demisia

469
4
Artimon rămâne la FC Farul, Giani Nedelcu refuză demisia - fotbalalinartimon2-1352841201.jpg
Antrenorul principal FC Farul, Alin Artimon, și-a anunțat, zilele trecute, dorința de a demisiona, însă patronul "marinarilor", Giani Nedelcu, a refuzat această cerere. 

Artimon are o clauză specificată în contract care nu-i permite să plece de capul lui de la echipă și este nevoit să plătească o sumă mare de bani ca să rezilieze, lucru pe care nu-l poate face momentan. 

Astfel, Alin Artimon va rămâne în continuare pe banca tehnică a Farului. El a semnat contract pe un an cu FC Farul. 

De asemenea, rămânerea acestuia pe banca tehnică este unul din motivele pentru care colectivul executiv FC Farul, Marcel Lică și Cristi Munteanu, a decis, ieri, să demisioneze. 

Comentează știrea

coco
14 noiembrie 2012
Farul

Pacat ca a pus mana pe club acest Giani care nu are nici o treaba cu fotbalul. Viitorul ne da sperantze dar sa nu uitam ca pana sa demareze Gica proiectul cu Academia a incercat sa se bage investitor la Farul si a fost respins, alungat, injurat ca la usa cortului. Imi pare rau ca asa zisi suporteri ai Farului au uitat acest lucru si continua sa`l blameze pe Gica; daca era si Sorin cu suporteri alaturi de Hagi si faceau presiuni la ora respectiva poate astazi Farul era in Liga 1. Toata lumea uita cate piedici au fost puse numai sa nu preia Gica Clubul Farul. Asta este viatza ne uitam valorile , nu facem nimic dar stim sa injuram, sa denigram si sa invinovatim. Pacat de acest club cu traditie dar ne cam meritam soarta.

suporter FC Farul
14 noiembrie 2012
Arata-ne te rog dovezi

documente cu screenprint, site-uri cu documente online link-uri de ziare orice care sa dovedeasca incercarea domnului Hagi de a salva FC Farul faptul ca scrie ziarul Cuget Liber despre chiria stadionului platita de FC Viitorul sau de eventuale imprumuturi de jucatori de la Academia Hagi la FC Farul, nu dovedeste nimic Noi am ramas cu imaginea cand Hagi a preferat sa preia Poli Timisoara sau Steaua atunci cand FC Farul juca in Liga 1 si acest lucru ne-a lasat un gust amar. Atunci cand iubesti o echipa, te lupti pana la capat sa o preiei, nu te apuci sa construiesti echipe in orase mici (Ovidiu) cu nume de orase mari (Constanta), iar cand esti intrebat de FC Farul, sa spui doar in sec si suparat:"Constanta merita echipa de fotbal in Liga 1" ca si cand "Ma doare in cot, eu sunt stelist si afacerist", Hagi faristul a disparut de cand era mic sau poate nu a existat vreodata, insa Hagi stelistul si Hagi afaceristul inca exista, faceti si voi diferenta !!!

Răspuns la: Farul
Adăugat de : coco, 14 noiembrie 2012
Pacat ca a pus mana pe club acest Giani care nu are nici o treaba cu fotbalul. Viitorul ne da sperantze dar sa nu uitam ca pana sa demareze Gica...
suporter FC Farul
14 noiembrie 2012
subscriu la ce am spus

si adaug faptul ca: "Gica Hagi fotbalistul nu intra in ce am declarat mai de sus, Gica Hagi fotbalistul este si va ramane vesnic o legenda a Romaniei, jucatorul de aur"

Răspuns la: Arata-ne te rog dovezi
Adăugat de : suporter FC Farul, 14 noiembrie 2012
documente cu screenprint, site-uri cu documente online link-uri de ziare orice care sa dovedeasca incercarea domnului Hagi de a salva FC Farul...
suporter FC Farul
14 noiembrie 2012
Declaratia domnului Marcel Lica

"Am sudat, am reparat garduri și țevi sparte. M-am dus la Gălbiori, la o fermă, după carne, am adus îngrășăminte pentru gazon, am găsit sprijin și de la niște turci și sirieni. E foarte greu la Farul. Auditul financiar a relevat că datoriile clubului ating valoarea de un milion de euro. Nu e o sumă mare pentru un oraș precum Constanța, care are resurse. Dacă va fi să plece definitiv, e logic ca Giani Nedelcu să primească și el ceva, măcar 50% din ce a investit. Dar nu a venit nimeni până acum. Mi-aș dori o revenire a fostului patron Gheorghe Bosînceanu. Are putere financiară și capacitatea de a-i convinge și pe alți oameni de afaceri să i se alăture", a arătat Marcel Lică.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4051 secunde