Va demisiona și Giani Nedelcu de la FC Farul?

683
4
Va demisiona și Giani Nedelcu de la FC Farul? - fotbalfarulgiani-1352888542.jpg
Zilele trecute, tot corpul executiv FC Farul (Marian Diaconescu, Marcel Lică, Cristi Munteanu) a demisionat, împreună cu antrenorul secund Ion Barbu. Situația degenerează iar acțiunile acestora demonstrează instabilitatea din interiorul clubului, ceea ce ne îndeamnă tot mai mult să credem că Farul, o echipă cu tradiție, se va desființa.

Începem să ne punem întrebări, iar una dintre ele este: va demisiona Giani Nedelcu de la FC Farul? Recentele evenimente din cadrul grupării constănțene țin să favorizeze din ce în ce mai mult această variantă, însă foști oficiali ai clubului neagă o eventuală demisie a finanțatorului.

"Nu știu. Giani a tot băgat bani, aduce în fiecare lună între 30 - 60 de mii de euro. Se consumă zi de zi o groază de bani. După ce a cheltuit atâția bani, acum să renunțe? Nu cred, ar fi păcat. Este o chestie de orgoliu. Vine un bucureștean care nu are nicio treabă cu Farul și investește aici. Sunt atâția oameni de afacere constănțeni care ar fi putut ușor să sprijine echipa", a spus fostul vicepreședinte FC Farul, Cristi Munteanu. Vom încerca să obținem și punctul de vedere al conducătorului FC Farul, Giani Nedelcu, în edițiile viitoare ale ziarului nostru.



Comentează știrea

babicu
14 noiembrie 2012
dar pe ce se duc lunar

30 - 60 000 de Euro, ai ? poate pe copanelele alea de le servesti la pranz la baieti ? salariile de cand nu le-ati mai platit ? Sa se duca Giani in scorbura de unde a venit si sa ne lase ca ne-a nenorocit.

Sas
14 noiembrie 2012
Farul Constanta

Geani nu renunta frate ! Camatarii sa astepte ! mai sunt si divizia C si poti rezista si acolo 2 ani si apoi divizia D cum sa lasi stadionul ? Farist pana la noapte ! :))

suporter FC Farul
14 noiembrie 2012
Declaratia domnului Marcel Lica

"Am sudat, am reparat garduri și țevi sparte. M-am dus la Gălbiori, la o fermă, după carne, am adus îngrășăminte pentru gazon, am găsit sprijin și de la niște turci și sirieni. E foarte greu la Farul. Auditul financiar a relevat că datoriile clubului ating valoarea de un milion de euro. Nu e o sumă mare pentru un oraș precum Constanța, care are resurse. Dacă va fi să plece definitiv, e logic ca Giani Nedelcu să primească și el ceva, măcar 50% din ce a investit. Dar nu a venit nimeni până acum. Mi-aș dori o revenire a fostului patron Gheorghe Bosînceanu. Are putere financiară și capacitatea de a-i convinge și pe alți oameni de afaceri să i se alăture", a arătat Marcel Lică.

marinar
14 noiembrie 2012
pleaca giani!

pleaca giani lasa-ne ca nu te vrea nimeni. incepand cu femeia de serviciu de la club, jucatori si conducatori pana la ultimul suporter! pleaca, ne-ai distrus!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6358 secunde