Marian Diaconescu a demisionat de la FC Farul: "Nu mai rezist!"

1052
Marian Diaconescu a demisionat de la FC Farul:
Marian Diaconescu, unul dintre conducătorii și finanțatorii FC Farul, și-a prezentat, ieri, demisia, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul clubului. Este efectul rezultatelor catastrofale, din ultimele etape, ale echipei. 


Mustrat de conștiință după umilința primită de la echipele nou-promovate sau din subsolul clasamentului și, care, în mod normal, ar fi trebuit să fie sub nivelul FC Farul, Marian Diaconescu a decis să demisioneze. 
"Nu pot, nu mai rezist. Sâmbăta, mă duc acasă, mă închid în casă și mai ies de abia luni. Mi-e rușine să mai ies din casă. Nu pot, nu sunt omul făcut să stau să mă leg de o funcție. Sunt farist, voi veni în tribună la meciuri atunci când pot, alături de suporteri. Am luat hotărârea să-mi dau demisia pentru că este un moment foarte delicat al clubului și este cazul să plec. Eu am fost conducătorul în toată această perioadă. Nu s-a luat nicio decizie în club de care să nu știu. Echipa este pe ultimul loc și atunci cred că este normal, fiind principalul vinovat, ca eu să plec", a declarat Marian Diaconescu. 


Suporterii, o influență puternică
Hotărârea luată de Diaconescu a fost influențată și de suporterii echipei, care, în ultima perioadă, au cerut demisia conducătorilor FC Farul pentru rezultatele slabe obținute în acest tur al Ligii II. 
"Probabil lipsa mea de experiență în conducerea unui club de fotbal și-a spus cuvântul. M-a influențat foarte mult părerea suporterilor, care au fost alături de mine la greu, când echipa era aproape de desființare. Ei erau singurii care mai erau prin curte, alături de mine. Acum, au cerut să plece cineva. Consider că sunt unul din oamenii care a venit din rândul lor. Dacă ei mi-au cerut să plec, trebuie să plec spre binele echipei. Trebuie să vină cineva cu mult mai multă experiență legată de partea sportivă. Legat de partea financiară, cred că am făcut lucruri bune. Mai sunt două etape, sper ca echipa să-și revină", ne-a mai spus Diaconescu. 


Cine îi va lua locul?
Fostul finanțator FC Farul a specificat că postul lăsat de el liber nu va rămâne gol. Acesta va fi ocupat, cel mai probabil, în cursul acestei săptămâni, de o persoană din lumea sportului. Numele nu a fost făcut încă public. 
"Știu cine vine. Este un om al sportului. Stau până joi, să predau toate actele, să vedem pe cine va delega domnul Giani Nedelcu, să explic cum stau lucrurile. Voi fi la dispoziția lui oricând, pentru orice nelămurire", a precizat Marian Diaconescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.443 secunde