ȘOC: Marian Diaconescu a demisionat de la FC FARUL!

1235
5
ȘOC: Marian Diaconescu a demisionat de la FC FARUL! - mariandiaconescu-1352711199.jpg

Cu puțin timp în urmă, unul dintre finanțatorii echipei FC Farul, Marian Diaconescu, și-a prezentat demisia, în cadrul unei conferințe de presă.


"Nu pot, nu mai rezist. Sâmbăta, mă duc acasă, mă închid în casă și mai ies de abia luni. Mi-e rușine să mai ies din casă. Nu pot, nu sunt omul făcut să stau să mă leg de o funcție. În nici un fel nu voi mai fi legat de clubul Farul. Sunt farist, voi veni în tribună la meciuri atunci când pot, alături de suporteri. Am luat hotărârea să-mi dau demisia pentru că este un moment foarte delicat al clubului și este cazul ca eu să plec. Eu am fost conducătorul în toată această perioadă. Nu s-a luat nicio decizie în club de care eu să nu știu. Echipa este pe ultimul loc și atunci cred că este normal, fiind principalul vinovat, ca eu să plec", a declarat Marian Diaconescu.

Hotărârea luată de fostul finanțator a fost influențată și de suporterii echipei, care, în ultima perioadă, au cerut demisia conducătorilor FC Farul pentru rezultatele slabe obținute în acest tur al Ligii II.


"Probabil lipsa mea de conducere într-un club de fotbal și-a spus cuvântul. M-a influențat foarte mult părerea suporterilor care au fost alături de mine la greu, când echipa era aproape de desființare. Ei erau singurii care mai erau prin curte, alături de mine. Acum, au cerut să plece cineva. Consider că sunt unul din oamenii care a venit din rândul lor. Dacă ei mi-au cerut să plec, trebuie să plec spre binele echipei. Trebuie să vină cineva cu mult mai multă experiență legată de partea sportivă. Legat de partea financiară, cred că am făcut lucruri bune. Mai sunt două etape, sper ca echipa să-și revină", ne-a mai spus Diaconescu.





Comentează știrea

un Farist adevarat
12 noiembrie 2012
Din pacate pleaca cel ce trebuia sa ramana!

Numai boul de Giani e de vina! Sa plece si el! Ii accepta pe prostul de Artimon si pe paluga de Barbu antrenori, care au dovedit ca nu pot da militaria jos din pod, fiindca jucatorii sunt nepregatiti fizic (chiar foarte grasi unii din ei), sunt nepregatiti tehnic si nici tactic (Ivanovici a ajuns o umbra a celui ce a fost campionatul trecut). E un management total defectuos, care se explica doar prin incompetenta la nivel de staff, lipsa banilor si nesiguranta ce planeaza asupra clubului! Fara un sponsor puternic (Gazprom) si un patron potent financiar, Farul se va afunda tot mai mult! Pacat! Hai Farul Constanta! Moe tuturor mercenarilor Constantei, in frunte cu machidonimea cea perversa!

Pentru 1
12 noiembrie 2012
aloo

bai boule in viata ta sa nu mai spui nimic de Barbu daca esti farist!!!

erden
12 noiembrie 2012
constanta

nu conteaza cat de farist esti, conteaza daca esti bun !

Răspuns la: aloo
Adăugat de : Pentru 1, 12 noiembrie 2012
bai boule in viata ta sa nu mai spui nimic de Barbu daca esti farist!!!
iluzia
12 noiembrie 2012
mori tzigane

pleaca da-te dreaq de penal. sa te puna dracu sa te mai intorci ca iei foc. ia-l si pe kktu ala de giani cu tine panaramele dracu ce sunteti .

unu
12 noiembrie 2012
sterge te la gura

inainte sa vorbesti de Barbone...ce vrei sa faca el??? retardatule !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3593 secunde