FC FARUL a încasat-o și de la Unirea Slobozia. ARTIMON ȘI-A DAT DEMISIA!

1083
5
FC FARUL a încasat-o și de la Unirea Slobozia. ARTIMON ȘI-A DAT DEMISIA! - fcfarul-1352672615.jpg
Sâmbătă, FC Farul a mai suferit o înfrângere, a patra consecutivă, de această dată contra nou-promovatei CSM Unirea Slobozia, scor 0-1 (0-0). La finalul meciului, tehnicianul "marinarilor", Alin Artimon, a anunțat că nu vrea să mai antreneze echipa. 


FC Farul a pierdut și ultimul meci de pe teren propriu din acest tur, în confruntarea cu Slobozia, din etapa a XII-a a Ligii II, Seria I. Unicul gol al partidei a fost marcat de Dumitru Gheorghe, în min. 62, după o centrare venită din partea lui Roșu. 
Spre sfârșitul celei de-a doua reprize, Farul a rămas fără doi jucători. Robert Săceanu a fost eliminat în min. 79, iar în min. 90+2, Băjan a fost nevoit să părăsească și el terenul după acumularea a două cartonașe galbene. 
FC Farul: Curcă (cpt.), Băjan, Buzea, Țabără, Olteanu, Ivanovici (min. 65, S. Chițu), Săceanu, Bârlădeanu (min. 59, S. Popescu), Coteanu (min. 55, Nicola Berti), M. Matei, Stoianof. Rezerve: Neagu, Năstase, Nițescu, Dumitru. 
"Alb-albaștrii" au rămas tot pe ultimul loc, cu 6 puncte. În fața acestora se află ACS Buftea, cu 8 puncte. 
Etapa viitoare (sâmbătă), FC Farul va juca cu CF Brăila, în deplasare. 


Artimon vrea să demisioneze
La finalul meciului, antrenorul principal al FC Farul, Alin Artimon, și-a exprimat dorința de a demisiona, având în vedere rezultatele negative ale echipei din ultima vreme. 
"Este ultimul meu joc la Farul. Este o decizie pe care mi-o asum chiar dacă am o clauză care nu-mi permite să părăsesc clubul de capul meu. Intenționez să-mi reziliez contractul. Din punctul meu de vedere, este exclus ca să mai antrenez Farul începând de luni. Eu sunt cel vinovat, nu jucătorii, nu conducătorii. Sunt multe lucruri care s-au adunat și cred că este bine să ies din ecuația asta. Cred că jucătorii se vor descătușa și vor fi și rezultate. Eu cred că nu suntem compatibili și nu mă potrivesc eu cu ceea ce Farul își dorește. Farul nu are cum să cadă, chiar dacă joacă și fără antrenor. Farul este Farul!", a declarat Artimon. 


Ion Barbu rămâne lângă Farul
Au existat speculații cum că și secundul FC Farul, Ion Barbu, ar fi dorit să părăsească echipa, însă tehnicianul a infirmat aceste zvonuri.
"Ieri (n.r. - sâmbătă), am fost foarte supărat. Mai sunt două etape, nu vreau să fiu laș, să plec în timpul campionatului. Vreau să rămân până la final. Nu dau bir cu fugiții, deși este o situație foarte grea și foarte rușinoasă pentru toți cei care suntem la echipă", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Barbu. 


Comentează știrea

sharky83
12 noiembrie 2012
Respect Ion Barbu

Respect Barbone, Ne stingem de la meci la meci si din pacate nu putem face nimic :(.

un Farist adevarat
12 noiembrie 2012
Barbone lasa-ne!

Barbone, daca tii cu adevarat cu Farul, te rugam lasa-ne! Ai fost antrenor principal si apoi secund! Ti-ai facut cumva bilantul pana acum? Esti la fel de varza ca si Artimon! Lasa-ne pana nu e mult prea tarziu! Ca antrenor secund trebuia sa fii mai aproape de pregatirea fizica a jucatorilor, insa uniii dintre ei aproape se rostogolesc cand alearga! Esti praf Barbone! Te rugam, lasa-ne! Lasa-i pe altii mai competenti, nu vrem sa retrogradam mai jos!

RESPECT BARBU ION
12 noiembrie 2012
FARUL CONSTANTA

`SAL PUPI PE BARBONE AN P...... ASTA DE TE DAI FARIST ADEVARAT

coco
12 noiembrie 2012
Farul!

Salvati Farul , vorbele sunt fara rost. Bosanceanu a fost alungat , Hagi la fel alungat , injurat ca la usa cortului si a preluat clubul acest Giani ... Acuma se vrea plecarea lui (Giani) dar cine vine in locul lui ? Bosanceanu nu mai vrea sa auda , Hagi are alt ideal, academia .

Farul!
12 noiembrie 2012
Farul este mai presus

Si oare de catre cine au fost alungati? Si cine nu ii lasa sa vina inapoi? Au pus ghiarele borfasii pe club, asta se intampla. Ieri la Viitorul Steaua, Nedelcu era in tribuna. Stiu asta din surse 100%. In tribuna si nu la oficiala cum ati crede. Oricum , e neagra. Sper sa nu ne desfiintam. Daca o auzi cineva, Salvati Farul!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3796 secunde