AS Victoria Cumpăna, primul eșec în Campionatul Regional de mini-rugby

290
AS Victoria Cumpăna, primul eșec în Campionatul Regional de mini-rugby - asvictoria-1478629136.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul recent încheiat, pe terenul din Complexul Sportiv Studențesc Tei, a avut loc turneul 3 al Campionatului Regional de mini-rugby Muntenia, organizat de Asociația Municipală de Rugby București. Turneul a programat două etape (a V-a și a Vl-a), iar toți cei 600 de copii participanți au fost premiați de către reprezentanții RC Antonio Jr. cu dulciuri și răcoritoare. 


Echipa de rugby U12 a Asociației Sportive Victoria Cumpăna a suferit prima înfrângere în competiție, după ce reușise să obțină cinci victorii în primele cinci runde. Venită cu un moral foarte bun, formația din Cumpăna a trecut în runda a V-a de CNAV București, cu 5-0, însă a pierdut derby-ul seriei, împotriva celor de la Șoimii București, cu același scor. În acest moment, ierarhia este condusă de către CSO Pantelimon și Șoimii București, ambele fiind neînvinse în primele șase runde, fiind îndeaproape urmate de AS Victoria Cumpăna (5 victorii și o înfrângere). 


Deplasarea echipei U12 AS Victoria se desfășoară în cadrul proiectului de dezvoltare a rugby-ului în comuna Cumpăna, "Sportul, un mod de viață la Cumpăna", ce se derulează în perioada aprilie-decembrie 2016, în două etape, având în vedere participarea echipelor de rugby U10 și U12 în competițiile naționale, cât și cele internaționale. 


La competiția de la București, au luat parte și formațiile ACS Rugby Team Constanța și CSC Mihail Kogălniceanu, ambele angrenate la categoria de vârstă U14. 


În etapa a V-a, formația antrenată de Radu Nicolae Mocanu, ACS Rugby Team, a învins-o categoric pe CSS Triumf Șoimii, scor 19-0, însă a fost înfrântă în runda următoare de CSO Pantelimon, 7-18. După primele șase dueluri, ACS Rugby Team a înregistrat două succese, două remize și două eșecuri. 


În schimb, CSC Mihail Kogălniceanu a înregistrat două înfrângeri, contra celor de la CSO Pantelimon (0-12) și de la Dinamo CSS 6 (0-19). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5869 secunde