AS Victoria Cumpăna termină sezonul regulat pe locul secund

570
AS Victoria Cumpăna termină sezonul regulat pe locul secund - asvictoria1-1480958865.jpg

Articole de la același autor

Echipa Under 12 a Asociației Sportive Victoria Cumpăna a participat, în perioada 22 octombrie - 30 noiembrie, la Campionatul Regional Muntenia la mini-rugby, ce s-a desfășurat pe stadionul "Dinamo" din București. 


La finalul turneului, formația antrenată de Florin Băcioiu s-a clasat pe locul doi, reușind să câștige șapte din cele opt partide disputate. AS Victoria Cumpăna a reușit să învingă pe RC Grivița (30-0), Rugby Săcele (25-0), RC Antonio Jr. (20-0), Aurora Băicoi (30-0), CN "Aurel Vlaicu" București (5-0), CSO Pantilimon (10-0) și CSM Sibiu (30-0), fiind învinsă doar de ACS Șoimii București (5-0). 


Deplasarea echipei se desfășoară în cadrul Proiectului de dezvoltare a rugby-ului în comuna Cumpăna "Sportul, un mod de viață la Cumpăna". 


Miercuri, 30 noiembrie, au avut loc și ultimele două etape ale turului Campionatului Regional Muntenia U14, acolo unde sunt angrenate două formații din județul Constanța: ACS Rugby Team Constanța și CSC Mihail Kogălniceanu. 


Din păcate, niciuna dintre cele două formații nu a reușit să încheie sezonul cu o victorie. Rugby Team a remizat cu Dinamo-CSS 6 București, scor 0-0, și a fost învinsă de CSA-CSS Steaua București, cu 5-17. În schimb, trupa din Mihail Kogălniceanu a pierdut ambele partide disputate împotriva celor de la CSM și RC Antonio Jr, cu același scor, 0-5. În clasament, Rugby Team Constanța se situează pe locul 5, cu 21 de puncte, iar CSC Mihail Kogălniceanu pe 10, cu doar 14 puncte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3878 secunde