Așteptarea a luat sfârșit! Horia Tecău, gata pentru Turneul Campionilor

183
Așteptarea a luat sfârșit! Horia Tecău, gata pentru Turneul Campionilor - tecau-1573082952.jpg

Articole de la același autor

Horia Tecău și-a aflat adversarii de la Turneul Campionilor, acolo unde va evolua alături de partenerul său de dublu, olandezul Jean-Julien Rojer.


Cei doi fac parte din Grupa "Max Mirnyi", alături de alte trei perechi extrem de valoroase. Este vorba despre germanii Kevin Krawietz și Andreas Mies, columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah și francezii Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut. 


Primul meci pentru Horia Tecău și Jean-Julien Rojer va avea loc luni, 11 noiembrie, atunci când vor juca împotriva perechii Kevin Krawietz și Andreas Mies. 


Imediat după ce a aflat ce adversari va avea la Turneul Campionilor, Horia Tecău a postat un mesaj pe contul său oficial de facebook. 


"Grupele sunt stabilite! Este o mare onoare pentru mine să joc în grupa Max Mirnîi. «Bestia» a fost partenerul meu în 2013 și este unul dintre jucătorii pe care i-am admirat cel mai mult în carieră. Pe de altă parte, această grupă nu putea fi o mai mare provocare, așa că să înceapă spectacolul. Provocare acceptată!", a scris constănțeanul pe rețeaua de socializare. 
În cealaltă grupă, "Jonas Bjorkman", vor evolua perechile Lukasz Kubot (Polonia)/Marcelo Melo (Brazilia), Rajeev Ram (SUA)/Joe Salisbury (Marea Britanie), Raven Klaasen (Africa de Sud)/Michael Venus (Noua Zeelandă) și Ivan Dodig (Croația)/Filip Polasek (Slovacia). 


Turneul Campionilor are loc în perioada 10-17 noiembrie, la Londra, iar meciurile se vor disputa în celebra sală "O2 Arena". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6284 secunde