Atleții constănțeni au debutat cu dreptul la Naționalele de atletism

193
1
Atleții constănțeni au debutat cu dreptul la Naționalele de atletism - atletii-1433957007.jpg

Articole de la același autor

La Pitești, a avut loc prima etapă a Campionatului Național de atletism pentru seniori, tineret și juniori 1, reuniune la care au participat - cu succes! - și 11 atleți de la CS Farul. 


Astfel, pe primul loc s-au clasat Cristina Bujin (triplusalt), Andreea Ogrăzeanu (100 m) și Cristian Radu (400 m), pe locul al doilea au urcat Andreea Grecu (100 m), Adrian Dăianu (triplusalt) și Cristina Toma (lungime), iar pe al treilea loc s-au regăsit Ionuț Neagoe (lungime), Andreea Grecu (200 m), Maria Gabriela Ilie (aruncarea ciocanului) și Cristi Boboc (triplusalt). 


Sportivii sunt antrenați de Dan Vlădescu, Lucian Sfia, Daniel Cojocaru, Paul Neagu, Tudor Bogdan, Vali Ionescu, Angela Popescu și Niculina Chiricuță. 


Un rezultat notabil a avut și Cristian Nedelcu (antrenori, Alin Larion și Cecilia Gevat), care a terminat pe locul patru în clasamentul general la 400 m garduri, însă a fost primul dintre juniori.


Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis? N-ai resurse... Daca esti dispus să-ti conduci viața după o  viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.359 secunde