Atleţii constănţeni, medaliaţi la Campionatele Naţionale de la Bucureşti

388
Atleţii constănţeni, medaliaţi la Campionatele Naţionale de la Bucureşti - 1-1646126855.jpg

Articole de la același autor

Atletul constănţean Dragoş Silvestru, sportiv cu dublă legitimare CS Farul - Rapid Bucureşti, a cucerit medalia de aur în proba de săritura în lungime-tineret din cadrul Campionatelor Naţionale de atletism rezervate categoriilor seniori şi tineret. Cu o performanţă de 7.50 metri, Silvestru şi-a îmbunătăţit totodată şi recordul personal.

„Cu mult tact, perseverenţă şi punând în «compoziţie» cunoştinţele teoretice de la facultate, Dragoş Silvestru a reuşit să aducă încă o medalie preţioasă alături de cele două ale lui Marian Petre, la triplusalt. Performanţele vin după muncă tenace şi în urma dorinţei de a arăta tuturor că, atunci când îţi doreşti ceva, nu te poate împiedica nimic şi nimeni.

Bucurie pentru noi şi la ştafeta 4x2 tururi, unde am ocupat locul doi la tineret şi locul patru la seniori, cu doi săritori - Marian Petre şi Dragoş Silvestru -, alături de Andrei Sterea şi Ionuţ Vasile, care este şi posesorul în acest concurs al unui loc patru la tineret, cu record personal. Felicitări pentru colegialitate, aţi reuşit să fiţi o echipă adevărată! Păcat că nu am alergat şi cu cea de-a doua ştafetă, care avea şanse mari la medalie”, a transmis antrenorul Alin Larion.

Tot la lungime, constănţeanul David Ciolpan a cucerit medalia de argint.

Campionatele Naţionale de atletism rezervate seniorilor şi tineretului s-au desfăşurată la Sala „Ioan Soter”, din cadrul Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu” din Bucureşti.

Foto: Facebook / Alin Larion

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5475 secunde