Atleții constănțeni, multipli medaliați la Campionatele Naționale

1183
Atleții constănțeni, multipli medaliați la Campionatele Naționale - atletii-1469027591.jpg

Articole de la același autor

La Cluj, au avut loc, timp de două zile, Campionatele Naționale de atletism pentru seniori și tineret, competiție la care delegația constănțeană a strălucit, obținând nu mai puțin de 27 de medalii, dintre care opt de aur.

Cele opt titluri de campion au fost adjudecate de Cristian Radu (antrenor Robertino Tănase), la 400 metri, tineret și seniori, Ionuț Neagoe (antrenor Angela Popescu), la 200 metri, tineret și seniori, Andreea Timofei (antrenor Niculina Chiricuță), la 400 metri tineret și 800 metri tineret, Andreea Grecu (antrenor Paul Neagu) la 100 metri, tineret, și Ionuț Grecu (antrenor Bogdan Tudor), la săritura în lungime, tineret.

Medalii de argint, în număr de zece, au fost obținute de Adrian Boldeanu (antrenor Alin Larion), la 110 metri garduri și 200 metri, tineret, Andreea Grecu, la 100 metri seniori, Ionuț Neagoe la 100 metri tineret și 100 metri seniori, Ionuț Grecu, la săritura în lungime seniori, Maria Ilie (antrenor Constantin Mușat), la ciocan tineret, Cristi Nicușor Boboc (antrenor Daniel Cojocaru), la triplusalt tineret, Andreea Lefcenco (antrenor Alin Larion), la triplusalt tineret și ștafeta feminină de 4x100 metri tineret, formată din Andreea Timofei, Elena Lupu, Ioana Manoliu și Andreea Grecu.

Pe ultima treaptă a podiumului au urcat Cristina Bujin (antrenor Bogdan Tudor) la triplusalt seniori, Andreea Timofei la 200 metri tineret și 800 metri seniori, Savinela Ciulei (antrenor Alin Larion) la suliță tineret, Cristian Constantin (antrenor Carmen Botea), la triplusalt tineret, Cristian Nedelcu (antrenor Alin Larion) la 110 metri garduri tineret și 400 metri garduri tineret, precum și Ioana Manoliu (antrenor Carmen Botea), la triplusalt tineret și săritura în lungime tineret.

XXX

În perioada 14-17 iulie, la Tbilisi (Georgia), s-au desfășurat Campionatele Europene de atletism pentru juniori 2.

CS Farul Constanța a fost reprezentată la această competiție de trei sportivi. Răzvan Grecu, sportiv cu dublă legitimare, CSS 1/CS Farul, a cucerit medalia de bronz la triplusalt, elevul lui Daniel Cojocaru reușind la Europene cea mai bună performanță a sa din acest sezon, 15,62 m. Alexandru Vișan (antrenor Carmen Botea), cu dublă legitimare LPS/CS Farul, a fost foarte aproape să prindă finala de la triplusalt, iar Andrei Cojocaru (antrenor Eveline Lisenco), dublă legitimare CS Farul/LPS, a încheiat semifinala probei de 400 metri garduri pe locul șase și a ratat calificarea în finală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Iunie 2016
Stire din Sport : Crosul Ziua Olimpică, gata de start!
Pagina a fost generata in 0.6347 secunde