Atleții constănțeni, campioni naționali

218
Atleții constănțeni, campioni naționali - atletii-1468512962.jpg

Articole de la același autor

În zilele de 13 și 14 iulie, la Cluj Napoca, a avut loc etapa finală a Campionatului Național de atletism pentru juniori 3. Atleții constănțeni au reușit să obțină rezultate foarte bune, încununate cu cinci medalii strălucitoare. 


Cele mai importante rezultate au fost obținute în proba de triplusalt, unde Stere Șiangă (CS Farul/LPS, antrenor Eveline Lisenco) și Maria Timofei (LPS Constanța, antrenor Niculina Chiricuță) au devenit campioni nați-onali. Și nu au fost singurele medalii obținute de cei doi atleți. Maria a reușit să obțină argintul în proba de 400 metri garduri, iar Stere, locul trei la lungime. 


Cea de-a cincea medalie a fost adusă de către Ro-bert Bîrsă (LPS Constanța, antrenor Niculina Chiricuță) în proba de 100 metri. Din păcate, la 200 metri, Robert s-a clasat în imediata apropiere a podiumului, pe locul 4. Ștafeta (1+2+3+4) de la LPS Constanța, formată din Alexandra Cornea, Cristina Salariu, Tania Borisov și Maria Timofei, a terminat întrecerea pe locul șase. Aceeași clasare și pentru Cristina Roibu (LPS Constanța, antrenor Carmen Botea) în proba de triplusalt.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6035 secunde