Atletism / Bianca Ghelber, stagiu de pregătire în Portugalia. Urmează un sezon competiţional plin de evenimente

154

Articole de la același autor

Atleta română Bianca Ghelber se află, în această perioadă, într-un stagiu de pregătire la Aldeia Da Falesia, Albufeira (Portugalia).

Campioana europeană la aruncarea ciocanului în 2022 se află în fața unui sezon foarte încărcat, cu multe competiții internaționale, printre care Cupa Europei de aruncări (11-12 martie), Campionatul European pe echipe (20-22 iunie), Campionatele Balcanice (22-23 iulie), Jocurile Francofoniei (28 iulie-8 august), totul culminând cu Campionatele Mondiale (19-27 august).

„Și cum în vara lui 2024 sunt programate Jocurile Olimpice, unde Bianca vizează o medalie, condițiile de antrenament trebuie să fie dintre cele mai bune. Este motivul pentru care a fost aleasă această locație, ideală pentru antrenamentul specific în aer liber, unde Bianca va rămâne până în data de 11 februarie. Ea este însoțită de către antrenoarea Mihaela Melinte și de aruncătorul de suliță Alexandru Novac”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Atletism. 




Totodată, pentru 25 de zile, începând din 29 ianuarie, va beneficia de un cantonament în cunoscuta bază portugheză și discobolul Alin Firfirică (atletul anului 2022), alături de antrenorul său, Teodor Agachi.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Atletism / Emilia Nicolae 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4914 secunde