Puține medalii pentru constănțeni la Campionatul Național școlar de natație

Au amânat "marea lovitură"

3390
Au amânat
Înotătorii constănțeni care au participat la finalele Campionatului Național școlar nu au avut evoluții prea strălucite. Ei au urcat pe podium doar în cinci rânduri, lăsându-le potul cel mare colegilor de la București, Brăila sau Hunedoara.

Sportivii de la Palatul Copiilor Constanța care au participat la Campionatul Național școlar de natație, competiție desfășurată, timp de două zile, la Reșița, în bazin de 50 de metri, opt culoare, și-au trecut în palmares cinci medalii.
Unicul titlu național a fost cucerit de Maria Iuliana Nadolu, în finala probei de 50 m liber, fete 12 ani, aceeași înotătoare câștigând medalia de argint la 100 m liber.
La secțiunea fete 13 ani, Silvia Macovei a fost răsplătită cu bronz la 50 m liber și 50 m fluture, ea ratând de puțin podiumul (locul patru) într-o altă finală, cea de 100 m liber. Ultima medalie, tot de bronz, a fost adusă de Andreea Georgescu (14 ani), la 100 m fluture, constănțeanca încheind pe poziția a patra la 50 m fluture.
În probele de ștafete, Palatul Copiilor n-a obținut nicio medalie.
Astfel, la capătul celor patru reuniuni, în clasamentul general, clubul de la malul mării s-a situat pe locul 11 (din 18 participante), cu un total de 64 de puncte.
Pentru micii înotători constănțeni, urmează, în vară, două concursuri foarte importante: Campionatul Național de copii 10 ani (Arad, 12-13 iunie) și Campionatul Național de copii 11-13 ani (Brăila, 1-4 iulie).
v v v
Înotătorii Andra Singuran (15 ani) și Mihai Spălățelu (17 ani), de la CS Farul Constanța, au fost selecționați în lotul național al României care va participa la Campionatele Balcanice de natație pentru juniori.
Competiția se va desfășura, în perioada 5-6 iunie, la Varna (Bulgaria).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Aprilie 2010
Stire din Sport : Tot "veteranii" au dus greul
Pagina a fost generata in 0.4712 secunde