Avertisment pentru Mircea Lucescu: "Nu va putea antrena în liniște la Dinamo Kiev"

186
Avertisment pentru Mircea Lucescu:

Articole recomandate

​Alexei "Dexter", liderul unui grup ultras de suporteri ai echipei Dinamo Kiev, îl avertizează pe tehnicianul Mircea Lucescu că fanii sunt în continuare împotriva lui și că nu va putea antrena în liniște echipa.


"Fanii sunt împotriva numirii unui antrenor care a turnat multă mizerie pe clubul de fotbal Dinamo Kiev și pe Ucraina și care de-a lungul carierei sale a fost fără scrupule, alunecos și nu și-a ținut cuvântul.


Astea sunt valabile nu numai carierei la Șahtior. Așa a fost și când a trecut de la Galatasaray la Beșiktaș. În Rusia, el a spus că totul este greșit pentru el, a dat cu căciula de pământ și așa mai departe. Comportamentul său nu este demn, este inacceptabil. Nu ne dorim o persoană care să aibă o reputație atât de pătată la cârma lui Dinamo.


Nu înțelegem de ce el, la 75 de ani, are nevoie de acest stres. O să fie o tensiune constantă, la toate jocurile. Pentru fiecare eșec, va fi criticat. Nu va putea antrena în liniște. Chiar dacă nu vor permite accesul fanilor pe stadion - ceea ce nu vreau să cred - jurnaliștii vor pune presiune, foștii jucători vor pune presiune. Iar această presiune afectează întreaga echipă. Poate că aceasta a fost o provocare deliberată. Nu exclud o astfel de nuanță.


Problemele trebuie abordate pe măsură ce apar. Nu merită să spunem acum ce vom face într-o situație sau alta. Desigur, ne gândim în avans la toate opțiunile posibile. Până la urmă, nimeni nu a crezut în numirea lui Lucescu", a declarat el.


Fost 12 ani antrenor al rivalei Șahtior Donețk, Mircea Lucescu a semnat, săptămâna trecută, un contract pe două sezoane cu Dinamo Kiev, însă numirea lui a fost contestată de fanii echipei ucrainene. Luni, el a anunțat că renunță la echipă, dar marți a plecat la Kiev pentru o nouă discuție cu președintele Igor Surkis și a început deja munca la noua sa grupare, potrivit hotnews.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Decembrie 2019
Stire din Sport : Ofertă inedită pentru Mircea Lucescu
Duminică, 29 Iulie 2018
Stire din Sport : Mircea Lucescu, aniversatul zilei!
Pagina a fost generata in 0.3967 secunde