Baschetbalistul Nenad Krstic, arestat după bătaia de la meciul Grecia - Serbia

911
Baschetbalistul Nenad Krstic, arestat după bătaia de la meciul Grecia - Serbia - d7497635201af2261ac14bdd6f78f5e4.jpg
Pivotul sârb Nenad Krstic a fost arestat în urma unei bătăi generale care a izbucnit cu câteva minute înaintea finalului meciului amical dintre echipele masculine de baschet ale Greciei și Serbiei, a anunțat, vineri, poliția elenă, citată de Agerpres.
Baschetbalistul sârb, în vârstă de 27 de ani, care a evoluat în ultimul sezon pentru gruparea americană Oklahoma City Thunder, a fost acuzat că l-a lovit pe grecul Yiannis Bourousis, care încerca să-i despartă pe jucătorii celor două selecționate, în cursul jocului care a avut loc joi seara la arena olimpică din Atena, în cadrul Turneului Acropole. Bourousis nu a mai putut continua jocul în urma loviturii, părăsind terenul cu capul însângerat.
Krstic a fost reținut sub acuzația de "infracțiune la legea privind violența în sport", fiind eliberat în cursul zilei de vineri, după ce și-a petrecut noaptea în arestul poliției.
Incidentele de la Atena au avut loc cu doar câteva zile înaintea startului Campionatului Mondial de Baschet din Turcia, competiție la care vor fi prezente și selecționatele Greciei și Serbiei, repartizate însă în grupe diferite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Mai 2010
Stire din Sport : "Galacticii" Constanței
Pagina a fost generata in 0.3006 secunde