Directorul Palatului Copiilor Constanța, prof. Ilhan Mustafa:

"Bazinul de natație va fi gata până la toamnă"

476

Articole de la același autor

Înotătorii constănțeni vor mai avea de așteptat câteva luni până se vor putea reîntoarce în bazinul de la Palatul Copiilor.

Intrat în reparații capitale la sfârșitul lunii ianuarie 2007, bazinul de la Palatul Copiilor nu este, momentan, pregătit, pentru a-i reprimi pe "delfini". Lucrările s-au prelungit și odată cu ele și termenul de finalizare.
Sportivii din grupele de performanță s-au pregătit fiecare pe unde a putut, prin piscinele Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" sau ale hotelurilor din Mamaia. Toată lumea - copii, părinți, antrenori, conducători de instituții - a trebuit să facă un efort suplimentar. Chiar și în aceste condiții, au fost câștigate medalii extrem de prețioase în competițiile interne și internaționale.
"Ultimul termen de finalizare a lucrărilor era 30 mai, dar sunt convins că acesta va fi depășit, pentru că mai trebuie efectuate verificări, probe ale aparatelor, gradul de clorinare, recepția. La modul realist, copiii din Constanța - și mă refer aici la cei mici, din grupele de inițiere și începători - vor putea înota din nou în bazinul nostru abia în toamnă. Situația grupelor de performanță încă nu a fost decisă. Vom face, în cel mai scurt timp, o ședință de catedră, să vedem ce soluție vom adopta, dacă antrenorii vor intra în concediu sau vor continua lucrul", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul Palatului Copiilor, prof. Ilhan Mustafa.
La ora actuală, lucrările la bazinul propriu zis sunt gata. Toată faianța a fost montată, ieri dimineață, muncitorii trebăluind de zor la chituire. Se schimbă și sistemul de țevi externe, iar în perioada următoare, vor fi primite scaunele pentru tribună și ultimele aparate pentru centrală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0867 secunde