Mâine, la Constanța

Start în Jocurile Naționale Special Olympics 2008

844
1
Începând de mâine, orașul Constanța va fi gazda Jocurilor Naționale Special Olympics 2008, competiție organizată de Fundația Vodafone România, în parteneriat cu Direcția pentru Sport a Județului Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius", Academia Națională de Educație Fizică și Sport, administrația locală și sponsori.
La cel mai mare eveniment național Special Olympics din 2008, vor participa peste 400 de sportivi, antrenori și voluntari, reprezentând 50 de școli speciale, școli și licee de masă, 22 de ONG-uri și universități din întreaga țară. Ceremonia de deschidere a Jocurilor va avea loc mâine, la ora 18, la Casa de Cultură din Constanța. Festivitatea va fi prezidată de Cristian Țopescu - membru în comitetul director SOR și Larisa Claru - președinte al Fundației "Marius Ivan", iar spectatorii se vor delecta cu spectacolul Art Gymnastics Performance și concertul trupei Hi-Q. Finalele competițiilor și festivitatea de premiere sunt programate pentru duminică, 18 mai.

Comentează știrea

rrHNWwrbVwM
19 august 2014
IDqiBaDvDazrSejNAr

QdAv5B sscznmkfuccg, [url=http://wmycvhnxgval.com/]wmycvhnxgval[/url], [link=http://gbaptxlwbzkw.com/]gbaptxlwbzkw[/link], http://nhrigaenctig.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8116 secunde