BC Athletic "atacă" Sibiul pe două fronturi

130
BC Athletic

Articole de la același autor

Echipa de juniori sub 18 ani BC Athletic Constanța joacă, sâmbătă, de la ora 13, în deplasare, cu CSU Sibiu, în etapa a Xll-a a Campionatului Național.

Au mai rămas de disputat doar trei runde din sezonul regulat, iar trupa pregătită de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici se află la doar un succes distanță de calificarea la turneul final. Meciul contra Sibiului va decide ocupanta locului doi din grupă. Pe prima poziție va termina ACS 4Sports Agronomia București, echipă neînvinsă în cele 11 dueluri din grupă.

"Echipa din Sibiu este revelația acestui sezon competițional. O echipă foarte bună, așa că ne așteaptă o partidă foarte grea. În tur, la Constanța, ne-am impus cu dificultate, în overtime, acum sperăm să ne impunem și să nu mai trecem prin asemenea emoții", a declarat Andrei Talpeș, team manager BC Athletic.

Etapa următoare, programată pe 14 aprilie, BC Athletic U18 va întâlni, pe teren propriu, pe CS Sevlar Ploiești, clasată pe ultimul loc în grupă.

v v v

La Sibiu, a făcut deplasarea și echipa de seniori a celor de la BC Athletic, care va înfrunta pe ACS Magic, duminică, 9 aprilie, de la ora 12.30, într-o partidă din faza a ll-a a Ligii l.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4841 secunde