Horia Tecău, ambasador UNICEF. "O zi care îmi va rămâne la suflet!"

171
Horia Tecău, ambasador UNICEF.

Articole de la același autor

Jucătorul de tenis Horia Tecău, împreună cu echipa UNICEF România, a mers, zilele trecute, în comuna Motoșeni (județul Bacău), unde a făcut cunoștință cu oameni simpli, dar inimoși ai locului.

Sportivul constănțean a fost cel care a întreținut mediul online "UNICEF România", cu poze și filmulețe, din dorința de a împărtăși tuturor experiențele trăite pe plaiurile moldovenești. Povești frumoase se găsesc pe întreg teritoriul României, important este să existe cineva dispus să le asculte.

Tecău a vizitat grădinița și școala din sat, fiind întâmpinat cu dansuri și cântece populare tradiționale. De asemenea, constănțeanul și-a făcut timp să coloreze alături de cei mici, dar și să "încingă" o partidă de tenis cu aceștia. Tecău a fost impresionat de poveștile localnicilor, dar și de optimismul de care dau dovadă, zilnic, în lupta cu problemele vieții.

"Ziua aceasta îmi va rămâne în suflet. Am venit în județul Bacău fără să știu cum va fi și mă întorc acasă cu bucuria de a întâlni copii frumoși, cu potențial, care au șansa unei vieți mai bune atâta timp cât noi, cei din orașele mari sau mici, adesea cu vieți agitate, ne facem puțin timp să îi ascultăm. În același timp, mă întorc acasă și cu un regret: că nu am știut până acum cât de mulți copii din România trăiesc în sărăcie", a declarat Tecău. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7655 secunde