BC Athletic, înfrângere la limită în deplasarea de la Piteşti

117
BC Athletic, înfrângere la limită în deplasarea de la Piteşti - bcathletic-1635087053.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanţa a suferit, sâmbătă, prima înfrângere din actualul sezon regulat al Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Elevii lui Alexandru Olteanu au avut parte de un meci de infarct la Piteşti, împotriva liderului FC Argeş. Primul sfert a fost câştigat de constănţeni cu 18-16, în timp ce în al doilea a fost egalitate perfectă, 21-21.


După pauza mare, gazdele au continuat să joace bine şi s-au impus în sfertul al treilea cu 22-19, iar în cel de-al patrulea sfert scorul a arătat 11-12 în favoarea Gladiatorilor din Tomis.

Pentru că a fost egalitate s-a mai disputat o repriză de prelungiri pe care argeşenii au câştigat-o cu 7-6 şi astfel au reuşit să se impună într-un meci extrem de echilibrat cu scorul de 77-76.

La finalul partidei antrenorul celor de la BC Athletic Constanţa, Alexandru Olteanu, s-a declarat mulţumit de joc, în ciuda înfrângerii dureroase.

„A fost un meci frumos pentru public. Din păcate pentru noi, în prelungiri Piteştiul a arătat mai mult sânge rece. Sunt mulţumit de echipă şi de joc. Am făcut un meci bun pe care l-am dus în prelungiri. Din păcate, acolo nu am reuşit să tranşăm disputa în favoarea noastră”, a declarat Alexandru Olteanu.

Următorul meci pentru constănţeni va avea loc pe 31 octombrie, în Sala Sporturilor din Constanţa, împotriva celor de la CS Municipal 2007 Focşani. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.506 secunde