"Noi aruncăm la coș! Aruncă și tu!"

BC Athletic inițiază o campanie de igienizare a orașului Constanța

149
BC Athletic inițiază o campanie de igienizare a orașului Constanța - bcathleticaruncalacos-1564082411.jpg

Articole de la același autor

Echipa de baschet BC Athletic Constanța a inițiat o campanie de igienizare a orașului și nu numai. Reprezentanții celor de la BC Athletic încearcă să îndemne cetățenii orașului Constanța să nu mai arunce pe stradă diferite obiecte nefolositoare care poluează întreaga urbe. Sportivii au comparat aruncatul la coșul de gunoi cu aruncatul la coșul de baschet. 
"Noi aruncăm la coș! Aruncă și tu! Baschet Club Athletic Constanța lansează campania «Aruncă la coș», o campanie de conștientizare, prin care ne dorim să atragem atenția asupra importanței menținerii unui oraș curat. De multe ori o facem involuntar, într-un mod mai altfel, fie că suntem în vestiar înainte de antrenament, pe terenul de baschet, la birou, la școală sau pe stradă, uneori ne place ca aruncatul la coșul de gunoi să fie o semnătură proprie, fie că aruncăm o sticlă goală de apă din plastic, o hârtie mototolită sau alte materiale!", au transmis cei de la BC Athletic. 


XXX  
Baschetbaliștii constănțeni așteaptă materiale video de la cetățenii orașului Constanța în care aceștia sunt surprinși în ipostaza în care aruncă gunoiul la coș. Cei care trimit materialele video vor apărea pe paginile de facebook și instagram ale BC Athletic.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9339 secunde