Liga I de baschet masculin

BC Athletic, învinsă, în prelungiri, de CN "Aurel Vlaicu"

144

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanța a fost învinsă, duminică seară, la Sala Sporturilor, de formația Colegiului Național "Aurel Vlaicu" București, în prelungiri, scor 75-81 (33-36; 68-68), în cea de-a treia etapă a fazei semifinale a Ligii l.

Partida a fost una extrem de echilibrată. Oaspeții au profitat și de jocul mai modest practicat de vedeta constănțenilor, americanul Jeremi Booth. Astfel, cu doar câteva secunde înainte de final, "Aurel Vlaicu" avea două puncte avans și două aruncări libere. Practic, dacă ambele ar fi fost transformate, meciul era decis. Prima este ratată, iar cea de-a doua intră. Secundele se scurg, "Gladiatorii din Tomis" nu renunță, iar cu 9 secunde înainte de final, Marius Deconescu este faultat la linia de trei puncte și obține trei aruncări libere. Își trage sufletul, își ia inima în dinți și, una câte una, le valorifică pe toate trei. Repunerea aparține oaspeților, care se precipită pe fondul presiunii puse de sala plină și pierd posesia. BC Athletic avea să aibă ultimul atac, dar Vlad Mihai nu reușește să obțină faultul - implicit aruncările libere, mingea sare departe, iar partida intră în "overtime".

Acolo, cei doi americani de la "Aurel Vlaicu" au făcut diferență, în timp ce "zburătorul" Constanței, Jeremi Booth, nu s-a regăsit.

Este a doua înfrângere consecutivă pentru BC Athletic, la Sala Sporturilor, împotriva bucureștenilor. În același timp, este al doilea insucces din trei partide disputate în faza semifinală a Ligii l, după înfrângerea de la Sighetu Marmației (83-91).

Etapa viitoare, programată duminică, 11 februarie, BC Athletic va juca tot la Sala Sporturilor, împotriva celor de la CSM Mediaș. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Sport : CS Phoenix debutează  în turneul semifinal
Pagina a fost generata in 1.3081 secunde