Liga I de baschet masculin

BC Athletic merge din victorie-n victorie

188

Articole de la același autor

Echipa de baschet masculin BC Athletic Constanța a reușit să învingă pe Rapid București, în prelungiri, la capătul unui meci electrizant, scor 88-84 (65-65 în timpul regulamentar), într-un duel din etapa a lll-a a Ligii l. 


Partida a fost una cu numeroase întorsături de scor și un final de meci pe muchie de cuțit. Echipa din Capitală a reușit să recupereze patru puncte în ultimele 30 de secunde și a împins jocul în prelungiri. Cu Sala Sporturilor plină și cu americanul Jeremi Booth în zi de grație (41 de puncte), BC Athletic a reușit să gestioneze perfect overtime-ul și a obținut o victorie splendidă. 


"Ar fi trebuit să ne impunem în timpul regulamentar și la o diferență considerabilă. Lor le-a intrat totul de la trei puncte, nouă mai nimic. Nici jocul nostru nu a fost cel mai bun, dar mă bucur foarte mult că am găsit resursele să ne impunem. Sala a fost fantastică, suporterii ne-au împins de la spate pe toată durata meciului. Le mulțumim pe această cale și le dedicăm victoria", a declarat team managerul BC Athletic, Andrei Talpeș. 


Gladiatorii din Tomis, așa cum sunt supranumiți baschetbaliștii pregătiți de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici, au bifat al treilea succes din campionat, din tot atâtea dueluri. În runda următoare, duminică (12 noiembrie), BC Athletic va juca, în deplasare, cu Politehnica Iași II. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3852 secunde