Invitație la baschet, duminică, la Sala Sporturilor

BC Athletic vrea să-i "căpăcească" pe sârbii și americanii Politehnicii Iași

142
BC Athletic vrea să-i

Articole de la același autor

Duminică, de la ora 12, baschetul revine în Sala Sporturilor din Constanța, odată cu partida dintre BC Athletic și Poli Iași, contând pentru etapa a IV-a a Ligii l. 


Moldovenii sunt neînvinși în acest sezon competițional și alcătuiesc una din cele mai puternice echipe din serie, având în lot jucători cu ștate vechi în baschetul românesc, dar și jucători americani sau sârbi. 


"Echipa din Iași este una foarte puternică, având ca obiectiv în acest sezon promo-varea. Au un antrenor sârb, jucători străini cu experiență, dar și juniori de lot național, deci ne așteaptă o partidă dificilă. Noi ne bazăm pe dorința de afirmare a celor tineri și pe faptul că i-am responsabilizat. Au înțeles că acum reprezintă nu doar clubul BC Athletic, ci întregul oraș Constanța și trebuie să dea totul pe teren. Din păcate, nu ne putem baza pe Mihai Vlad, care s-a operat de apendicită și va mai lipsi cel puțin o săptămână", a de-clarat, pentru "Cuget Liber", team-managerul celor de la BC Athletic, Andrei Talpeș. 


Clasament: 1. CS Cuza Sport Brăila (6 p), 2. Steaua ll (6 p), 3. CS Phoenix ll Galați (6 p), 4. CS Politehnica Iași (5 p), 5. ACS Agronomia 4Sports București (5 p), 6. ABC Athletic Constanța (4 p), 7. CS Dinamo București (4 p). 


Sâmbătă, de la ora 12, în sala "Tomis" din strada Flămânda, juniorii de la BC Athletic vor primi vizita celor de la CSS Tulcea, în etapa a IV-a a Campionatului Național de baschet masculin U18. 


Clasament: 1. CN "Aurel Vlaicu" București (6 p), 2. ABC Athletic Constanța (5 p), 3. CSS Tulcea (5 p), 4. ABC Laguna București (5 p), 5. CSS 1 Constanța (1 p).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3976 secunde