Box: Carl Froch, pugilistul anului 2012 grație victoriei în fața românului Lucian Bute

281
Box: Carl Froch, pugilistul anului 2012 grație victoriei în fața românului Lucian Bute - carlfroch2402207b-1356688334.jpg

Articole recomandate

Britanicul Carl Froch a fost desemnat pugilistul anului 2012 de site-ul BoxRec News, după victoria în fața românului Lucian Bute, pe care l-a deposedat în luna mai de centura de campion mondial la categoria super-mijlocie (versiunea IBF).

BoxRec News precizează că, "după o înfrângere clară la puncte, suferită în fața lui Andre Ward la finele lui 2011, Froch a reușit să revină în 2012, dominându-l clar pe Bute, cotat drept favorit, pe care a reușit să-l învingă prin KO în repriza a 6-a". După succesul în fața lui Bute, Carl Froch a obținut o nouă victorie categorică, în fața americanului Yusaf Mack, de care a dispus prin KO în repriza a 3-a, în luna noiembrie.

"Un an minunat în ansamblul său pentru Froch și un 2013 la fel de minunat în față, cu posibile revanșe împotriva lui Mikel Kessler și Andrew Ward la orizont", adaugă site-ul britanic specializat în informații legate de nobila artă. 

Premiul rezervat de BoxRec News celui mai bun pugilist internațional în 2012 a revenit mexicanului Juan Manuel Marquez, care a reușit surpriza de a-l învinge prin KO pe filipinezul Manny Pacquiao, în cursul acestei luni la Las Vegas, după ce în aprilie reușise o altă victorie importantă, în fața rusului Serghei Fedcenko.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
Stire din Sport : Lucian Bute vrea centura înapoi!
Pagina a fost generata in 0.3632 secunde