Box / Cosmin Gîrleanu, Andrei Arădoaie și Claudia Nechita, la turneul preolimpic de la Paris

Joi, 03 Iunie 2021, 15:41
121
Pugiliştii români Cosmin Gîrleanu, Andrei Arădoaie și Claudia Nechita participă, în această perioadă, la Paris (Franţa), la turneul european de calificare la Tokyo, întrerupt anul trecut la Londra.

Gîrleanu este deja calificat la JO, luptând acum pentru medalie la competiția continentală, în timp ce Arădoaie (81 kg) și Nechita (57 kg) sunt nevoiți să strice pronosticurile specialiștilor și calculele hârtiei pentru a ajunge la Tokyo. Ambii întâlnesc liderul european al categoriei lor și ambii cred cu tărie în șansele lor de calificare, informează Federaţia Română de Box.

Competiția se va relua, vineri, 4 iunie, iar primul care va urca în ring va fi Andrei Arădoaie, contra lui Benjamin Whitacker, meci cu trimitere directă în Japonia pentru învingător.

Pentru calificare, Claudia Nechita trebuie să o învingă întâi pe Ornella Wahner, iar apoi, pentru a nu fi nevoită să aștepte jocul rezultatelor, mai are nevoie de o victorie.

Alături de tricolori în această misiune dificilă stau antrenorii Adrian Lăcătuș și Dumitru Dorobanțu și doctorul Cristian Celea.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Box 

Pagina a fost generata in 0.2752 secunde