Președintele Tomisului, Gheorghe Slabu:

"Brăila e favorită, dar noi nu suntem dinainte învinși"

1361
Președintele CS Tomis, Gheorghe Slabu, este de părere că Dunărea pornește cu prima șansă în meciul de astăzi, dar echipa sa va face tot ceea ce îi va sta în putință să câștige.
"Ne așteaptă un meci foarte greu, cu un adversar care vine după o serie de cinci jocuri fără înfrângere. Dunărea n-a mai pierdut din octombrie 2009, când nu s-a putut opune campioanei Oltchim. Așadar, din acest punct de vedere și analizând componența lotului, Dunărea este favorită, însă fetele noastre sunt hotărâte să facă un joc bun și să câștige. Nu mergem la Brăila dinainte învinși. Din contră, ne-am studiat adversarul și cred că putem obține cele două puncte. Echipa este motivată și își dorește mult să recupereze punctele pierdute în prima fază a campionatului", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gheorghe Slabu, care, alături de ceilalți membri din staff-ul conducător al clubului, va asista la partida de la Brăila.
"Obiectivul este calificarea în cupele europene și sperăm ca, anul acesta, să nu mai fie ratat. Avem un culoar favorabil, programul returului ne avantajează, pentru că meciurile directe cu formațiile contracandidate se vor juca la Constanța. Excepție face numai partida cu HCM Roman, dar și acolo se poate câștiga. Am făcut socoteli peste socoteli și, cu puțin noroc, putem termina campionatul pe locul doi sau trei", a mai spus președintele Slabu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Ianuarie 2010
Stire din Sport : Anihilați-o pe Ada Moldovan!
Pagina a fost generata in 0.3184 secunde