HC Dunărea Brăila - CS Tomis Constanța, în Liga Națională de handbal feminin

Anihilați-o pe Ada Moldovan!

1500
Anihilați-o pe Ada Moldovan! - 96ce234f4153d252d90a4c1bc4b6bdee.jpg
După o primă fază de campionat în care a dat rateuri, echipa de handbal feminin CS Tomis Constanța și-a regăsit ritmul, a obținut trei victorii consecutive și se află acum în fața celui mai important test al iernii: cel cu Dunărea Brăila, în deplasare.

CS Tomis a început anul 2010 foarte bine și vrea să o țină așa cât mai mult. Formația constănțeană a câștigat ultimele trei partide și se pregătește acum de marea bătălie a lunii ianuarie, la Brăila, cu HC Dunărea, întâlnire contând pentru etapa a 12-a, penultima, a turului Ligii Naționale de handbal feminin.
Ambele echipe au drept obiectiv calificarea în cupele europene, Dunărea este pe locul cinci în clasament, cu 15 puncte, Tomisul, pe șapte, cu 12 puncte, ambițiile sunt uriașe, așa că se anunță un meci echilibrat, a cărui soartă ar putea fi decisă de forma de moment a jucătoarelor.
În mod precis, apărarea Tomisului va avea mult de lucru, iar pericolul numărul 1 îl reprezintă Ada Moldovan, o jucătoare de lot național, care, în actuala stagiune, este lidera golgeterelor, cu 115 reușite. Din fericire, antrenorii Goran Kurteș și Victor Dăbuleanu nu au probleme deosebite de lot, toate handbalistele fiind apte să intre în teren.
Meciul HC Dunărea - CS Tomis se joacă la Sala "Danubius" din Brăila, astăzi, de la ora 16.00, fiind transmis în direct de Digi Sport. Arbitrează brigada buzoiană Pavel / State.
Celelalte partide ale rundei: Cetate Deva - HCM Buzău, Rulmentul Brașov - HCM Roman, Știința Bacău - HC Oțelul Galați, Universitatea Cluj - Universitatea Reșița, Oltchim Râmnicu Vâlcea - HCM Baia Mare și HC Zalău - Rapid București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1542 secunde