Bute s-a antrenat pentru Miranda lovind cu barosul cauciucuri de tractor

2831
Bute s-a antrenat pentru Miranda lovind cu barosul cauciucuri de tractor - 53627eebc0d53a2b95b903e6f45713f9.jpg
Adversarul de sâmbătă al pugilistului Lucian Bute, columbianul Edison Miranda, a spus, la conferința de presă premergătoare luptei pentru titlul mondial la categoria supermijlocie (versiunea IBF), că nu poate vorbi urât despre sportivul român, care a câștigat respectul său.
"Lumea întreabă de ce nu am spus nimic rău despre Lucian Bute. Eu respect luptătorii care merită acest lucru, iar Lucian Bute și-a câștigat acest respect", a spus Miranda.
Bute a avut în program două ședințe de pregătire zilnic, în care a efectuat și exerciții deosebite, cum ar fi, de exemplu, lovirea cu barosul a unui cauciuc pentru roata de tractor. "Este printre cei mai puternici băieți cu care am lucrat", a spus antrenorul românului, canadianul Stephan Larouche.
Conform lui Joe Goossen, antre-norului adversarului de sâmbătă al lui Bute, Miranda s-a pregătit trei luni pentru acest meci, antrenându-se șase zile pe săptămână. A avut șase parteneri de antrenament, cu care a boxat 300 de reprize.
Lucian Bute (25 de victorii și nicio înfrângere) își va apăra pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în fața pugilistului columbian Edison "Pantera" Miranda, într-o gală programată sâmbătă, la Centre Bell din Montreal (Canada). Meciul românului este programat să înceapă la ora locală 22 (duminică, ora 5, în România).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4665 secunde