Rugby-ul constănțean primește o nouă lovitură

Callatis Mangalia s-a retras din campionat!

210
Callatis Mangalia s-a retras din campionat! - callatis-1474474758.jpg

Articole de la același autor

O nouă veste tristă pentru iubitorii rugby-ului constănțean: CSRTM Callatis Mangalia s-a retras din Divizia A, al treilea eșalon valoric care a demarat chiar week-end-ul trecut. Echipa din sudul litoralului nu a primit sprijinul autorităților locale și nu poate participa la competiție din motive financiare. 


"Oficialii clubului Callatis au depus, pe 6 septembrie, la Primăria Municipiului Mangalia, o adresă prin care solicitau promovarea sportului de performanță prin proiectul «Rugby fără limită de vârstă», în vederea aprobării finanțării nerambursabile din fondurile bugetului local al primăriei. Răspunsul a fost însă negativ, proiectul nu a fost aprobat, iar Callatis nu mai poate să susțină meciurile din Divizia A. Este o mare pierdere retragerea sa pentru zona Dobrogei, care începe să se stingă. S-a dus întâi RC Farul, acum situația se repetă cu cei de la Callatis. În acest moment, Dobrogea mai este reprezentată de CS Năvodari, care joacă în Divizia Națională de seniori, și de CS Tomitanii, care evoluează și în Campionatul Național U20, și în Divizia A", a declarat directorul De-partamentului Competiții din cadrul Federației Române de Rugby, Mircea Paraschivescu. 


Astfel, în Divizia A, au mai rămas RC Grivița, Sportul Studențesc, CSM Sibiu și Tomitanii. În competiție, a fost primită și echipa Dinamo U20, care, la fel ca CS Tomitanii, va juca atât în CN U20, cât și în DA. Aceasta va puncta, însă, la finalul competiției, nu va intra în fazele finale. 


CSRTM Callatis Mangalia își va continua activitatea doar în Campionatul Național de juniori U16.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5391 secunde