Campanie anti-drog, la Facultatea de Educație Fizică și Sport

308
1
Campanie anti-drog, la Facultatea de Educație Fizică și Sport - campanie-1479311770.jpg

Articole de la același autor

Facultatea de Educație Fizică și Sport, în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog - Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, organizează, în această săptămână, activități sportive cu ocazia Zilei Naționale fără tutun și în cadrul Campaniei de prevenire a consumului de droguri în mediul universitar. 


Manifestările, inițiate sub deviza "Student Antidrog - sport 100%, drog 0%", vor fi derulate la Baza Sportivă a Universității "Ovidius", după următorul program: joi, 17 noiembrie, de la ora 10 - baschet; vineri, 18 noiembrie, de la ora 10 - fotbal. 


La festivitatea de premiere, care va avea loc în ultima zi a întrecerilor, vor participa, din partea Facultății de Educație Fizică și Sport, prof. univ. dr. Mirela Damian, iar din partea Centrului Regional Constanța, comisar șef de poliție Cristian Marius Oprișan și inspector administrație publică Cosmin Ioan Guriță.


Comentează știrea

Popescu
17 noiembrie 2016
Intrebare DNA

Mai este in vigoare legea care spune ca nu ai voie sa ti angajezi copiii la locul de munca pe care il conduci ? Verificati si veti vedea ca doamna Damian a transformat facultatea de ed fizica in asociatie familiala Si-a angajat ambii copii ca asistenti , unul dintre ei fiind semi analfabet( baiatul)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3363 secunde