Campioana FC Viitorul intră în Cupa României

180
Campioana FC Viitorul intră în Cupa României - viitorul-1508863534.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 14.30, FC Viitorul va juca, în deplasare, împotriva echipei de Liga a lll-a CSM Școlar Reșița, în faza șaisprezecimilor de finală ale Cupei României la fotbal. Partida nu va fi transmisă la televizor. 


Singurele meciuri de astăzi, din aceeași fază a competiției, care pot fi urmărite în direct sunt AFC Hermannstadt - FC Voluntari (Digi Sport și Telekom Sport, ora 14), Concordia Chiajna - Astra Giurgiu (Digi Sport și Telekom Sport, ora 16), ASU Poli Timișoara - ACS Poli Timișoara (Digi Sport, Telekom Sport, ora 18) și Sănătatea Cluj - FCSB (Pro X). 


Șase din cei șapte jucători ai Academiei Hagi convocați la acțiunea naționalei U17 a României au pus umărul la succesul tricolorilor, scor 2-1 (2-1), împotriva Lituaniei, în primul meci al turneului de calificare la Campionatul European, ce are loc, în aceste zile, la Buftea și Mogoșoaia. Unul din cele două golurile ale României a fost marcat de fundașul central Antonio Vlad, în minutul 27. 


Academia Hagi i-a mai avut în teren pe Alexandru Șerban (portar, titular, integralist), Alexandru Georgescu (fundaș dreapta, titular, integralist), Răzvan Matiș (atacant, titular, schimbat în min. 78), Alexandru Pitu (atacant, a intrat în min. 63) și Louis Munteanu (atacant, a intrat în min. 68). A rămas pe banca de rezerve doar mijlocașul defensiv Alexandru Negrean. 


Naționala pregătită de Sorin Colceag mai are de disputat două partide: cu Luxemburg (joi, 26 octombrie, ora 19) și Austria (duminică, 29 octombrie, ora 17). 


Campionatul European U17 va avea loc în anul 2018, în Anglia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
Stire din Sport : Meciuri tari pentru  SSC Farul și Axiopolis
Pagina a fost generata in 1.0827 secunde