Campioanele handbalului românesc fac spectacol, mâine, la Constanța

170
1

Articole de la același autor

Joi, 29 ianuarie, Sala Sporturilor din Constanța va găzdui două meciuri importante din Ligile Naționale de handbal feminin, respectiv din handbal masculin. 
De la ora 15.15, CSU Neptun va primi vizita campioanei HCM Baia Mare, în partida contând pentru etapa a XVII-a. Întâlnirea dintre cele două echipe deschide manșa care se va încheia abia pe 2 februarie. Deși au avut un moral bun de început de an și au primit un ajutor important prin transferul unui nou portar, misiunea pare imposibilă pentru elevele lui Ion Crăciun și Florin Cazan, mai ales după eșecul suferit pe terenul Coronei, din etapa precedentă. Andreea Enescu și compania au rămas în partea inferioară a cla-samentului (13 puncte), la o distanță uriașă de prima clasată, care a acumulat nici mai mult, nici mai puțin de 45 de puncte. Partida dintre cele două formații va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 1. 


Iată care sunt celelalte meciuri ale etapei: U Cluj - HC Dunărea Brăila, Unirea Slobozia - HC Zalău, ASC Corona Brașov - Mureșul Târgu Mureș, Cetate Deva - HCM Roman, SCM Craiova - CSM București (2 februarie, ora 17.00, în direct la Digi Sport) și CSM Ploiești - HCM Râmnicu Vâlcea (2 februarie, ora 18.30, în direct la Digi Sport). 


Cel de-al doilea meci al zilei o aduce în lumina reflectoarelor pe campioana României la handbal masculin. HCM Constanța va înfrunta, pe teren propriu, pe AHC Potaissa Turda, în meciul contând pentru etapa a XVI-a. Jocul va începe de la ora 17.30, în direct la Digi sport. Elevii lui Zvonko Sun-dovski ocupă lo-cul șase în cla-sament, cu 23 puncte. Adversarii constănțenilor au acumulat mai pu-ține puncte (16) și sunt clasați pe locul al zecelea. Tot joi, se va mai juca meciul Steaua - HC Vaslui. 


Ieri, după închiderea ediției, a avut loc prima partidă din manșă, dintre Știința Bacău și AHC Dunărea Călărași. Astăzi, se vor disputa meciurile Poli Timișoara - HCM Minaur Baia Mare, CSM București - Dinamo București, Pandurii Târgu Jiu - HC Odorhei.


Comentează știrea

RODICA
28 ianuarie 2015
Cea mai extinsa oferta de lucru!

Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7433 secunde